Accor hotels

Accor is een Franse multinationals die vooral bekend staat vanwege de vele hotels die zij in hun bezit hebben. In totaal beschikken ze met alle merken over ruim 5000 hotels met in totaal meer dan 750.000 kamers. Grote kans dat jij ook wel eens in één van de vele hotels geslapen hebt. Ze hebben hotels in verschillende prijsklasses van budget tot luxery hotels. Bekende hotelketens vallend onder accor zijn Ibis, Mercure, Novotel, Mövenpick, Raffles en Sofitel. Ook het bekende Plaza Hotel in New York maakt onderdeel uit van Accor.

 

Wat is All Accor?

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor en te vergelijken met het systeem van Flying Blue en KLM. Als je lid bent kan je namelijk zogenoemde Status punten en reward punten verdienen. De status punten zijn te vergelijken met de xp die je per vlucht verdiend bij KLM, alleen uiteraard verdien je ze bij accor hotels wanneer je er overnacht. Reward punten verdien je per uitgegeven euro in hotel of aan de kamerprijs. Reward punten kan je inzetten om korting te krijgen op je hotel kamer. Op moment van schrijven zijn 2.000 reward punten €40 euro korting op je hotel rekening.

 

Waarom lid worden van All accor

Vanwege de corona crisis heeft All Accor een korting van 10% voor leden geïntroduceerd. Deze speciale ledentarief zie je alleen maar wanneer je bent ingelogd en is verlengt tot en met 31 maart 2022. Daarnaast kan je in de meeste gevallen ook nog tot 1 dag voor aankomst gratis je kamer annuleren. Helaas doen niet alle hotels mee maar wel de meerderheid.

 

All accor en Flying Blue miles koppelen

Ook is er een link tussen Flying Blue en All accor, deze loyaliteitsprogramma’s kan je namelijk aan elkaar koppelen.  Zo kun je reward punten omzetten in Flying Blue miles en vice versa. Heb je bijvoorbeeld veel flying blue miles gespaard? Door bijvoorbeeld je american express invite te delen met mensen die je kent. Dan kan je nu 4.000 Flying Blue Miles omzetten naar 1.000 ALL Reward punten.

Een ander voordeel van de koppeling is dat je bij een hotel overnachting of vlucht tegelijk All accor reward punten en Flyng Blue Miles spaart. Teven kan je 2 statusovernachtingen bij all accor verdienen en 10 xp bij Flying blue wanneer je .

Meld je hier aan voor All Accor

Al lid van all accor? koppel dan je accounts via https://all.accor.com/loyalty-program/partners/miles-points/index.nl.shtml