Reguliere American Express creditcards!

Zet membership rewards om naar de Frequent Flyer programma van je keuze!

American Express creditcards!

Naast de American Express Flying Blue creditcards heb je ook de reguliere American Express creditcard lijn waarmee je punten (Membership rewards) kunt sparen. Deze Membership Rewards kunnen worden ingewisseld voor diverse beloningen, waaronder reizen, cadeaubonnen (Bol.com, De Bijenkorf of Hema) en betalingen. Het extra voordeel ten op zicht van de Flying Blue kaarten is de mogelijkheid om punten over te dragen naar negen verschillende frequent flyer programma’s, waardoor je flexibiliteit hebt bij het inwisselen van je punten voor vliegtickets en upgrades. De creditcard is duurder dan de Flying Blue creditcard lijn maar biedt extra voordelen zoals onder andere toegang tot airportlounges (vanaf the gold card), gratis amazon prime en restauranttegoed. 

Aanbieding AMEX creditcards

The Green Card
  • 1e jaar gratis
  • Geen gratis punten
The Gold Card
  • Nu 40.000 membership rewards
  • Kaartbijdrage €20,- p/m
  • Totale waarde voordelen ruim €900,-
The Platinum card
  • Actie: 100.000 membership rewards
  • Kaartbijdrage €65,- p/m
  • Totale waarde voordelen ruim €3.175,-

Reward miles omzetten naar jouw frequent flyer programma

Wanneer je wilt vliegen is flexibiliteit in de keuze van de vliegtuigmaatschappij een groot voordeel. Zo kun je onderzoeken welke maatschappij de beste aanbieding heeft en je zo goedkoop mogelijk op plek van bestemming komt. Met een reguliere creditcard van American Express is deze keuze groter en kun je kiezen voor negen frequent flyer programma’s. Je kunt je membership rewards omzetten naar het programma waarmee je wilt vliegen.  Door uit te zoeken welke luchtvaartmaatschappij de beste aanbieding voor je heeft kun je membership points besparen. De frequent flyer programma’s waar je punten zijn de volgende:

Air France-KLM Flying Blue:

Flying Blue is het frequent flyer-programma van Air France, KLM en hun partnermaatschappijen. Je kunt je punten overdragen naar Flying Blue Miles en deze gebruiken voor vluchten, upgrades en andere Flying Blue-beloningen.

Delta Air Lines SkyMiles

Delta Air Lines is een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij en lid van het SkyTeam-alliantienetwerk. Je kunt je punten overdragen naar SkyMiles en ze gebruiken voor vluchten met Delta Air Lines en haar partners.

British Airways Executive Club

British Airways is een toonaangevende Britse luchtvaartmaatschappij en lid van de Oneworld-alliantie. Je kunt je punten overdragen naar het Executive Club-programma en ze inzetten voor vluchten met British Airways en partnermaatschappijen.

Singapore Airlines KrisFlyer

Singapore Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Singapore en een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Je kunt je punten overdragen naar KrisFlyer Miles en ze gebruiken voor vluchten met Singapore Airlines en partnermaatschappijen.

Emirates Skywards

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Je kunt je punten overdragen naar Skywards Miles en ze inzetten voor vluchten met Emirates en partnermaatschappijen

Etihad Airways Guest

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten en lid van de Etihad Airways Partners-alliantie. Je kunt je punten overdragen naar het Guest-programma en ze gebruiken voor vluchten met Etihad Airways en partnermaatschappijen.

Cathay Pacific Asia Miles

Cathay Pacific is een toonaangevende luchtvaartmaatschappij uit Hongkong en lid van de Oneworld-alliantie. Je kunt je punten overdragen naar Asia Miles en ze inzetten voor vluchten met Cathay Pacific en partnermaatschappijen.

Iberia Plus

Iberia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje en lid van de Oneworld-alliantie. Je kunt je punten overdragen naar het Iberia Plus-programma en ze gebruiken voor vluchten met Iberia en partnermaatschappijen.

Virgin Atlantic Flying Club

Virgin Atlantic is een Britse luchtvaartmaatschappij en lid van de Virgin Group. Je kunt je punten overdragen naar het Flying Club-programma en ze inzetten voor vluchten met Virgin Atlantic en partnermaatschappijen.

Reward miles gebruiken voor Hotels

Membership rewards besteden aan overnachtingen? Dat is mogelijk voor drie hotelpartnes Hilton Honors, Marriot Bonvoy en Radisson Rewards. 

 

Gratis 4x per jaar loungetoegang

Met de American Express Gold Card heb je 4x toegang tot airportlounges over de gehele wereld. Je krijgt direct wanneer je aanvraag is goedgekeurd een mail waarmee je een lidmaatschap bij Priority Pass kan activeren, Priority Pass beschikt over meer dan 1200 lounges wereldwijd. Het is daarbij mogelijk om 4x gratis naar een lounge te gaan, hierbij kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 2x naar een lounge te gaan en een gast mee te nemen. Wil je vaker naar een lounge? Dat kan echter dien je dan wel extra bij te betalen. Onbeperkt toegang tot de lounge? Wil je meer dan vier keer per jaar de lounge bezoeken zonder extra te betalen? Neem dan een American Express Platinum kaart. Met deze creditcard krijg je onbeperkt loungetoegang voor u en een gast. Deze card heeft daarnaast een privium abonnement waarmee versneld langs de security en grenspassage kan komen. Ook krijgt u upgrades voor verschillende hotels zoals laat uitchecken, vroege incheck, kamerupgrades en hoteltegoed. De prijs van deze kaart is daarbij wel een stuk hoger dan de Gold card met € 65,- per maand.

De beste American Express Gold Card aanbieding:

Op dit moment is de beste aanbieding het ontvangen van 30.000 memberschip rewards bij the AMEX Gold Card. Helaas is de verwachting dat er geen korting meer komt op de maandelijkse kaartbijdrage. De membership rewards die je ontvangt fluctueert wel. Wij zullen hier altijd de beste deal voor je verzamelen.