De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het alweer februari. Zover is het dus nu al! Zoals u inmiddels gewend bent zijn er weer nieuwe promo Rewards van KLM.  Waar je in januari gebruik kon maken van goedkope vliegtickets naar Beijing of Wuhan is zoals verwacht China dit keer niet opgenomen in de Promo Rewards van KLM.
Met de promo rewards krijg je tot 50% korting op een reward ticket. Je hebt dus minder gespaarde flying blue miles nodig.

Er zitten een paar goedkope bestemmingen tussen die we al eerder gezien hebben zoals Boston en Bordeaux. Heb je toevallig deze bestemmingen bij één van de vorige deals gemist of kwam de reisdata voor jou niet uit, dan heb je nu dus een  herkansing.  Voor de echte avonturiers zijn er ook weer wat onbekendere vliegbestemmingen. In ieder geval hopen we dat er iets voor je tussen zit.

Benieuwd wat voor de rest de bestemmingen zijn? Wij hebben een overzicht gemaakt van alle bestemmingen waar je in de periode van 1 april 2020 tot en met 301 mei 2020 goedkoper naar toe kunt vliegen met je miles.

Nog niet genoeg miles voor je trip? De actie van 30.000 miles gratis bij een American Express gold card is nog actueel. Wij weten echter niet voor hoe lang nog. Dus grijp je kans!

   

  Goedkope Europese bestemmingen

  Intercontinentale bestemmingen

  Economy

  Premium Economy

  Business Class