In het nieuwe jaar kan je ook maandelijks weer gebruik maken van de Promo Rewards van KLM. Hiermee krijg je tot wel 50% korting op een reward tickets. Je hoeft dus de helft minder aan miles te betalen voor geselecteerde vluchten. Zo kan je in het nieuwe jaar weer eens lekker nieuwe steden of landen gaan bezichtigen. Vlieg naar bestemmingen die je nog niet eerder op je radar had, en maak gebruik van de actie! Wil jij in het nieuwe jaar op reis? Goed nieuws! Ook deze maand zijn er weer fijne aanbiedingen voor vluchten naar de mooiste Europese en intercontinentale bestemmingen.

Krijg nu 6.000 miles cadeau bij de aanschaf van een Amex Flying Blue gold card. Hiermee kun je dus twee retourtjes naar Toulouse of Genoa mee kopen!

Benieuwd wat de bestemmingen zijn? Wij hebben een overzicht gemaakt van alle bestemmingen waar je in de periode van 1 maart 2020 tot en met 30 april 2020 goedkoper naar toe kunt vliegen met je miles. Hoog tijd om een reis naar een ongerepte en unieke bestemming te boeken.

 

Goedkope Europese bestemmingen

 

Intercontinentale bestemmingen

Economy Premium Economy Business Class