Alles over Flying Blue miles

Wist je dat je voor ongeveer 10.000 Flying Blue miles al retour kunt vliegen binnen Europa? Hoe je snel aan dit soort aantallen miles kunt komen lees je allemaal op deze website. 

Wat zijn KLM Flying Blue miles?

Flying Blue miles zijn punten (miles) die je kan sparen met het spaarprogramma Flying Blue van KLM. Met het KLM Flying Blue spaarprogramma kun je korting krijgen op producten, hotelovernachtingen maar waar het vaak om te doen is korting op vluchten of zelfs helemaal gratis vliegen. Wie droomt er nou niet van om een keer business class te vliegen voor een economy prijs! Het is zeker mogelijk!

Je spaart Flying Blue miles door bijvoorbeeld met KLM, Transavia of een SkyTeam-partner airline een vliegreis te maken. Hoeveel miles dit zijn is afhankelijk van de afstand en de prijs van je vliegticket. Maar wist je dat je ook je miles kan verdienen door betalingen te doen met je American Express Flying Blue Creditcard? Dit is de meest lucratieve manier om miles te verdienen.

Deze site is ontwikkeld om jou te helpen om zo snel mogelijk klm miles te sparen.
Wil je achter alle manieren komen om snel miles te sparen? Lees dan alle bruikbare tips over Flying Blue Miles sparen.

De snelste manier om KLM flying blue miles te verkrijgen!

Wil je direct veel miles? Vraag dan een Flying blue American Express gold kaart aan en je krijgt nu tijdelijk 6.000 gratis flying blue miles. Op deze kaart heb je daarnaast nu het 1e jaar 50% korting. Doordat je de creditcard aan je bankrekening koppelt betaal je nooit rente. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je genoeg geld op je bankrekening hebt staan om de maandafrekening te voldoen. Met de miles 6.000 KLM flying blue miles die je ontvangt kan je al retour vliegen binnen Europa en dat voor twee personen! Kijk bijvoorbeeld eens op de Promo rewards site van KLM Flying Blue waar je het voordeligst op dit moment naar toe kunt vliegen. Met deze aanbiedingen kun je soms voor onder de 2.500 miles al retour vliegen naar een Europese bestemming. Benieuwd wat je allemaal nog meer kunt doen met je verdiende miles, lees alles op de pagina Flying Blue miles besteden.

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Kom in contact met ons.

Kom in contact met flying miles