Alles over Flying Blue miles

Wist je dat je voor ongeveer 2.500 Flying Blue miles al retour kunt vliegen binnen Europa? Hoe je snel aan dit soort aantallen miles kunt komen lees je allemaal op deze website. 

Wat zijn KLM Flying Blue miles?

Flying Blue miles zijn punten (miles) die je kan sparen met het spaarprogramma Flying Blue van KLM. Met het KLM Flying Blue spaarprogramma kun je korting krijgen op producten, hotelovernachtingen maar waar het vaak om te doen is korting op vluchten of zelfs helemaal gratis vliegen. Wie droomt er nou niet van om een keer business class te vliegen voor een economy prijs! Het is zeker mogelijk!

Je spaart Flying Blue miles door bijvoorbeeld met KLM, Transavia of een SkyTeam-partner airline een vliegreis te maken. Hoeveel miles dit zijn is afhankelijk van de afstand en de prijs van je vliegticket. Maar wist je dat je ook je miles kan verdienen door betalingen te doen met je American Express Flying Blue Creditcard? Dit is de meest lucratieve manier om miles te verdienen.

Deze site is ontwikkeld om jou te helpen om zo snel mogelijk klm miles te sparen.
Wil je achter alle manieren komen om snel miles te sparen? Lees dan alle bruikbare tips over Flying Blue Miles sparen.

De snelste manier om KLM flying blue miles te verkrijgen!

Wil je direct veel miles? Vraag dan een Flying blue American Express gold kaart aan en je krijgt nu tijdelijk 5.000 gratis flying blue miles. Op deze kaart heb je daarnaast nu het 1e jaar 50% korting. Doordat je de creditcard aan je bankrekening koppelt betaal je nooit rente. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je genoeg geld op je bankrekening hebt staan om de maandafrekening te voldoen. Met de miles 5.000 KLM flying blue miles die je ontvangt kan je al retour vliegen binnen Europa en dat voor twee personen! Kijk bijvoorbeeld eens op de Promo rewards site van KLM Flying Blue waar je het voordeligst op dit moment naar toe kunt vliegen. Met deze aanbiedingen kun je soms voor onder de 2.500 miles al retour vliegen naar een Europese bestemming. Benieuwd wat je allemaal nog meer kunt doen met je verdiende miles, lees alles op de pagina Flying Blue miles besteden.

American Express Flying Blue Gold creditcard aanbieding met 5.000 miles!

Staat u op het punt om een Flying Blue American Gold Card aan te vragen? Dat is een slimme keuze zeker omdat u nu maar liefst 5.000 miles cadeau krijgt en 50% op de kaartbijdrage bij de aanschaf van een Amex Flying Blue gold card. Om 5.000 gratis Flying Blue miles te ontvangen dient u in de eerste 3 maanden minimaal € 3.000 te besteden met de creditcard.

Wanneer u de gold kaart heeft kunt u daarnaast door blijven gaan met flying blue miles sparen. Iedere euro die je betaalt met je American express kaart levert weer miles op.

Zoekt u de reguliere amex gold card? Bekijk de reguliere amex gold card aanbieding.

Nue aanbieding:

Krijg nu 5.000 miles cadeau bij de aanschaf van een Amex Flying Blue gold card i.p.v. 6.000. Voor 5.000 miles kun je al een retour naar Rome bestellen. Om 5.000 gratis Flying Blue miles te ontvangen dient u in de eerste 3 maanden minimaal € 2.500 te besteden met de creditcard. Daarnaast krijgt u nu 50% korting op de jaarbijdrage.

Stappenplan voor de aanvraag van een AMEX Flying Blue gold card.

  1. Maak een Flying Blue account
  2. Vraag daarna een American Express Flying Blue Gold creditcard. Om de 5.000 gratis Flying Blue miles te ontvangen dien u in de eerste 3 maanden minimaal € 3.000 te besteden met de creditcard.Tip. Je kan ook jouw gold creditcard downgraden na het eerste jaar. Je kan dan overstappen naar de silver card, welke per jaar €75 kost. Wanneer je dit telefonisch regelt kan je deze dan vaak ook met korting krijgen. Je kan het opvolgende jaar 50% korting op de silver card krijgen of kiezen voor 2.500 miles.
  3. Hoe je nog meer miles kan verdienen lees je op de pagina: manieren om KLM Flying blue miles te sparen

Waarom een American Express Flying Blue Gold creditcard?

Het is de snelste manier om veel KLM Flying Blue miles te sparen. Normaliter kost een American Express Flying Blue Gold creditcard €198. Door gebruik te maken van onze invite link krijg je het eerste jaar 50% korting. Het is binnen enkele minuten geregeld. Eveneens ontvang je 5.000 KLM Flying Blue miles!

Bekijk alle voordelen van een american express flying blue creditcard!

Gratis flying blue miles met american express Creditcard

Verwacht je niet € 3.000 binnen 3 maanden uit te geven? Ook jou gaat het lukken met één van de volgende tips: 

Koppel je kaart aan je PayPal account. Betaal via paypal je vrouw/vriendin/man/vriend het bedrag dat je nog nodig hebt om de €3.000 te bereiken (of eventueel een 2e paypal account van jezelf). Laat diegene het bedrag terugstorten naar je bankrekening, zo heb je toch via je creditcard de €3.000 gehaald.

Vraag de kaart aan net voor een dure uitgave. Bijvoorbeeld een vakantie, nieuwe bank of televisie. Vaak kom je dan al een heel eind.

Koop bijvoorbeeld dure producten bij een Ikea-vestiging als je de kaart bijna 3 maanden hebt. Na betaling ga je direct naar de klantenservice en laat het bedrag retourpinnen. Je american express rekening wordt belast maar het geld staan dan alweer op je eigen bankrekening.

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Kom in contact met ons.

Kom in contact met flying miles